© 2015 Iia Tammia

Hyvä sisustussuunnittelu luo Tunnelmaa ja toiminnallisuutta

Jokaisella asiakkaallani on omat muistonsa ja rakkaat tavaransa, jotka ovat niitä kulmakiviä, joihin tukeudun alkaessani suunnitella entistä kauniimpaa ja toimivampaa kotia. En pyri toteuttamaan omia mieltymyksiäni, vaan pyrin lopputulokseen, joka sekä näyttää, että tuntuu asukkaan omalta kodilta. Pääasiallisesti toimialueeni on Porvoo ja Uusimaa, mutta teen myös sisustussuunnittelua muualle.

 

Otan aina huomioon asiakkaani toiveet, sillä jonkun mielestä pienikin muutos saattaa toisen mielestä tuntua todella suurelta.

Joku osaa luetella toiveensa tarkastikin ja siinä voin auttaa palapelin kokoamisessa, toinen saattaa antaa minulle täysin vapaat kädet. Lähestyn sisustussuunnittelua realistisesti, koska sekä rakennustekniikka että työn toteuttaminen ovat minulle tuttuja asioita.

 

Suhtaudun samalla perusteellisuudella niin vaativiin saneerauskohteisiin kuin pieniin pintaviilauksiinkin. Parhaan kiitoksen olen saanut asiakkailta, jotka toistuvasti ovat kääntyneet puoleeni asuntoa vaihtaessaan. On nautinto palvella ennestään tuttua asiakasta, jonka luottamuksen olen saavuttanut.

 

Paneudun halukkaasti uusiin haasteisiin ja olen saanut asiakkailtani kiitosta kyvystäni kuunnella. Trendit tulevat ja trendit menevät, mutta tärkeintä on, että koti tuntuu omalta kodilta vielä senkin jälkeen kun suunnittelija on saattanut tehtävänsä päätökseen.

 

Olen yhtä mielissäni saadessani suunnitella joko jotain perinteistä tai todella modernia. Yltiöromanttista tyyliä en tunne omakseni.